360° SPA

Home  >>  Beautiful parts of life  >>  360° SPA

360° SPA

29
Apr,2013

0

Un singur cuvant: Awesome! love struck

360spaO parte din cadoul de ziua mea de la jumatatea mea a fost o zi relaxanta de spa la Hotel Ramada Cluj. Am auzit multe lucruri frumoase despre spa-ul deschis vara trecuta si weekendul acesta ne-am convins si noi ca este ceva cu adevarat fain day dreaming. Imi place ca nu este ceva super mare si aglomerat.

Serviciile sunt exact ca si in vacantele de 5* din afara si in timpul petrecut acolo te simti exact ca si intr-un concediu, te deconectezi si uiti complet ca esti in Cluj, la cateva minute de domiciliul tau.

Pe noi cateva ore ne-au convins si ne declaram indragostiti de 360°SPA. Ne-am relaxat in piscina, apoi in sauna cu aburi..am luat o pauza si am stat pe terasa sa admiram privelistea din jurul orasului apoi ne-am balacit din nou. Nu se putea sa nu incercam si sauna uscata, completata de un dus rece si un salt inapoi in piscina.

Healthy Barul e o mana cereasca unde poti servi de la cocktailuri, la mancare, racoritoare si chiar si deserturi. Personalul se ocupa ireprosabil de oaspeti, curatenia este exemplara si atmosfera de vis. Muzica relaxanta, oameni civilizati, sezlonguri pentru toti cei de acolo, dusuri suficiente si pentru cei ce vor sa isi antreneze si musculatura, o sala de fintess dotata cu toata aparatura necesara.

Va recomand sa incercati o relaxare de weekend la spa si sunt convinsa ca veti deveni dependenti hee hee. Noi sigur am devenit batting eyelashes.

Am facut si cateva poze, dar mai multe gasiti pe site-ul lor.

Ca sa ne completam ziua am facut si o vizita la Apartamentul 1 sa vedem si noi intr-un final cum este cheesecake-ul pe care il lauda lumea. Si da, e demential love struck.

360spa1

360-spahealthy barviewcheesecake

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *