A doua zi de #ClujBrandsTour…

Home  >>  De prin Cluj  >>  A doua zi de #ClujBrandsTour…

A doua zi de #ClujBrandsTour…

29
Sep,2012

1

..mi s-a parut amazing inca de la prima ora a diminetii. Chiar daca am avut o zi plina, am inceput  cu vizita la Lumea Lumanarilor, unde Lumanareasa-Sefa, Ruxandra, ne-a explicat totul despre fabricarea, decorarea si povestea lumanarilor ei. Este o lume asa de frumoasa acolo , un mediu de basm, unde fiecare bucatica de parafina este transformata intr-o opera de arta. Munca si dedicarea lor, face ca fiecare lumanare sa fie unica, speciala si imposibil de ars happy! Pentru mine acest loc a fost preferatul meu ( trebuie sa recunosc ), pentru ca sunt pur si simplu innebunita dupa lumanari, atat parfumate cat si cele simple si imi face o placere deosebita sa le admir si sa le colectionez. Am facut si cateva poze :

Inca ma gandesc daca sa ard sau nu lumanarea primita, pentru ca e atat de frumos lucrata si atat de draga incat cred ca o sa o pastrez. Sau o sa imi iau alta si o ard pe aia big grin Oricum, au niste obiecte deosebite, potrivite pentru un cadou oricui, de la zi de nastere, la Craciun, Pasti sau o aniversare intre indragostiti, lumanarile fiind personalizabile, dupa bunul plac al clientului.

 

Dupa o delectare vizuala in Lumea Lumanarilor, am mers la Gimmy Gheorgheni, unul din cele 2 cluburi din familia Gimmy, unde am aflat cat de important este sa te simti bine intr-o sala de sport si sa ajungi sa mergi de placere si sa nu rezisti 1 zi fara antrenamentele efectuate de staff-ul prietenos si extraordinar de bine pregatit pe care il are Liviu Alexa.

Salile pe care le poseda Gimmy sunt cele mai mari si colorate pe care le-am vazut, iti inspira dinamism si energie, iar aparatura de ultima generatie face ca totul sa se imbine perfect si sa formeze o atmosfera in care te simti “ca acasa”. Sunt client fidel al Clubului Gimmy si pot sa spun cu mana pe inima ca atat de mult profesionalism si pregatire nu am vazut la nicio alta sala de sport pana acum. In plus, abonamentele pe care ei la pun la dispozitie, sunt mai mult decat avantajoase, avand un pret foarte bun (poate mult prea bun), raportat la conditiile pe care nu le ai nici acasa. Dupa cum zicea si Liviu, este foarte important in primul rand, ca el sa se simta bine la Gimmy. Sala lui se sport sa aiba lucruri de calitate, mirosuri fresh, oameni pregatiti si fiecare om sa poata sa vina sa faca miscare fara niciun fel de complex. Asa ca, nu este un loc pentru cei cu fitze, “pitzy sau coca”, ci unul pentru oameni de toate varstele, unde sanatatea este pe primul loc si unde iti face placere sa te intorci.

 

Arobs a fost destinatia de dupa-amiaza a celei de-a doua zi, unde am aflat totul despre sistemele de navigatie, solutii de monitorizare si localizare a diferitelor targeturi, automatizarea vanzarilor si pana la softuri pentru agentiile de turism. Aceasta companie este printre putinele care se pot mandri cu cele 3 sedii din Cluj si cel din Bucuresti, unde performanta programatorilor isi spune cuvantul, profesionalismul si dedicarea personalului fiind rasplatita din plin. La subsolul unui sediu, Arobs are propriul bar, disponibil pentru angajati, pentru a face ca timpul sa treaca mai usor si mai placut si ca ziua de lucru sa para mai scurta. Pentru a ajunge la acest sediu, am primit fiecare cate un sistem de navigatie care sa ne fie “ghid”,  Smailo se numeste si este un SmartGPS dupa parerea mea. Se poate conecta prin Bluetooth la nenumarate device-uri, poti asculta radio, muzica, vizualiza poze si chiar sa te joci big grin . Ca totul sa fie si mai tare, la deschiderea GPS-ului, intalnesti un mesaj personalizat care iti lumineaza toata ziua: “Buna … ! Unde vrei sa te duc azi ? ” It’s more than awesome! <3

Dupa experienta de la Arobs, am folosit GPS-urile sa gasim si ultima locatie a serii: URSUS, unde ne astepta pe fiecare cate o neflitrata (mai mica sau mai mare), care a fost numa buna sa incheie o zi superba ! Ce poate fi mai frumos decat o comunitate adunata intr-o sala, la o bere rece, impartasind impresii de peste zi, si legand prietenii?

 

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor.

 

oth">

One Comment so far:

  1. […] am așteptat să vină ora 5 ca să plec la ore, ca la 6 să ajungem la Lumânărese . Vă ziceam aici că am vizitat un frumos atelier de lumânări unde mi-a rămas gândul, inima și sufletul din a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *