Apartamentul 1 & cea mai buna pizza din oras

Home  >>  Beautiful parts of life  >>  Apartamentul 1 & cea mai buna pizza din oras

Apartamentul 1 & cea mai buna pizza din oras

11
Feb,2013

2

Apartamentul 1Ziua de vineri, una luunga si nemaipomenit de enervanta, avea sa se termine intr-un mod inedit, magic. Am ales ( eu si domnu`) sa petrecem o seara relaxanta, sa ne aducem aminte de copilarie, studentie, liceu etc., cu o parte din online-ul clujean, la Apartament 1 Bistro & Bar, despre care auzisem foarte multe chestii dragute, dar vazusem doar poze. Deci a fost prima vizita la Apartamentul lui Sorin si al Ancai, dar cu siguranta nu ultima big grin.

Seara a inceput linistit cu o tura de Monopoly din care am iesit a 3-a.. (cam repede, as zice eu tongue) si cu o ciocolata calda densa cu frisca, una din cele mai bune pe care le-am mancat in Cluj. Pana am terminat eu de savurat, bataia de dadea intre Ioana si Alina, dar dupa cum stim, norocul incepatorului functioneaza intotdeauna si Ioana a castigat. #Apai..mno’ big grin, nu mai suflu-n zaruri veci, promiiiit big hug .

Am facut o pauza de o pizza( care apropo, la ora actuala mi se pare cea mai buna din Cluj) sau mai multe, pentru ca am avut parte de o degustare din toate sortimentele aflate in meniu.

Eu sunt foarte mare amatoare, nu as refuza o felie de pizza la nicio ora, indiferent de ziua din saptamana sau daca am mai mancat ceva inainte. Am ramas foarte, foarte placut impresionata de Pizza Canibale, dar iubitul meu nu se putea dezlipi de Diavolo, care in sfarsit era o pizza iute, pe gustul lui.

Blatul e nici subtire tare, nici pufos ca o paine, ingredientele de foarte buna calitate, destule pe o pizza ( nu e nici incarcata dar nici nu mananci blat gol  hee hee ) si ce aduce un plus pentru mine este ca nu se serveste cu ketchup. Stiu, asa suntem noi obisnuiti, dar mie mi se pare ca se pierde mult din gustul mancarii in sine din cauza sosurilor happy. In concluzie, este cea mai buna pizza pe care am mancat-o eu in Cluj, vom mai merge cu siguranta pentru ca,… big grin am auzit niste zvonuri cum ca nici pastele lor nu se lasa mai prejos batting eyelashes. So, ..it’s a must do.

Asa, ca desert dupa o pizza nemaipomenita, Cristi Gog, mentalist fiind, “stie” ca niciun joc nu e mai fascinant decat cel al mintii, si ca oricat de prinsi am fi fost de Catan, Monopoly , 66, table sau alte jocuri, nimic nu se compara cu fluturasii din stomac, sclipirea aceea a ochilor sau pur si simplu expresia de uimire pe care o are oricine care il priveste cum se joaca cu realul si ne poarta intr-o lume in care nimic nu e imposibil.

Orice detaliu e de prisos, pot sa spun doar ca prezenta lui Cristi, alaturi de sentimentul cozy din Apartamentul 1, ospitalitatea “locatarilor” si compania tuturor celor din jur ma face sa uit de oboseala, de stress si sa rad cu pofta, sa raman uimita si sa ma bucur de fiecare moment al vietii. Pentru ca fiecare moment este unic, la fel ca si noi happy.

oth">

2 Comments so far:

  1. Florica says:

    APOIIIIII NOH! laughing))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *