Cel mai tare job

Home  >>  De prin Cluj  >>  Cel mai tare job

Cel mai tare job

20
Dec,2012

2

EdilkaminIn urma cu mai bine de 3 saptamani, am inceput si eu sa lucrez big grin. Primul job, experienta 0, program de 8 ore, birou. Hmmm.. emotii, stress, punctualitate.. toate peste mine cand am fost chemata sa-mi cunosc seful si biroul nail biting.

Supriza! Sef tanar, de gasca, mistocar cu o tona de entuziasm si glume bune la orice ora whew . Locatie si view pe masura, birou frumos si mare, program destul de flexibil si orar chiar decent tongue.

Cafea, ceai si sucuri la discretie, telefon de firma, colegi super faini si deschisi si nu in ultimul rand atmosfera linistita pentru a-mi vedea si de scoala si orele de acolo. Recompensa financiara peste asteptari.

Ce sa mai zic, … cred ca e cel mai tare job care l-as fi putut gasi (mai ales in perioada in care ne aflam) si mai ales la varsta pe care o am. Inceputul este foarte promitator si sunt mai mult decat entuziasmata!

Things are getting better and better each and every day! love struck

oth">

2 Comments so far:

  1. Felicitări și baftă pe mai departe!

  2. […] ziceam aici de jobul meu fain si ca ma bucur tare mult ca il am , asa ca ei s-au gandit sa il faca din ce in ce […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *