O seară plină de emoție vizuală

Home  >>  Beautiful parts of life  >>  O seară plină de emoție vizuală

O seară plină de emoție vizuală

3
Dec,2012

4

Încet, dar sigur, se apropie seara cea mai așteptată de mine din an. Seara Crăciunului, ajunul acestei sărbători magice care îmi pune stăpânire pe imaginație și gânduri încă de la începutul lui noiembrie și chiar din momentul în care sărbatorile iernii sunt oficial terminate, mă gândesc cu drag și emoție la cele de anul viitor.

Și acum mai țin minte cum eram micuță și mă apucam de scris scrisoare Moșului și de fiecare dată, una din dorințele mele era să vină să mă trezeasca noaptea, să îmi spună că a venit și la mine, căci am fost cuminte și să pot să-l văd și eu măcar o datăday dreaming. Nu am să uit niciodată sentimentul și emoția vizuală incomparabilă din data de 24 decembrie 1996 când m-am trezit că Moșul a intrat pe ușa bunicilor cu un sac mare mare din care a scos cadouri pentru toată lumea.Era atât de frumos, de special, eram atât de emoționată încât m-a luat la el în brațe și am plâns. Au fost cele mai sincere lacrimi de bucurie pe care le putea vărsa un copil. Atunci am fost un copil fericit, atunci m-am simțit ca într-o poveste…am avut și eu povestea mea si miracolul meu de Crăciunlove struck.

Cezara, fiecare cafea, fiecare client…ce emoție îți trezește? big hug

 

 

 

oth">

4 Comments so far:

  1. Am promis că atunci când vom avea copii sau nepoți, vom ruga pe cineva să se deghizeze în Moș și să facem fiecare Crăciun special.

  2. Ioana says:

    Eu cu siguranta asa am sa fac! Pentru mine si copilaria mea a insemnat enorm happy.

  3. Cezara says:

    Whoa…trebuie să mă gândesc puţin, sunt multe de zis. Îmi place provocarea!!! big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *