Farmec, pentru o vara multicolora!

Home  >>  De prin Cluj  >>  Farmec, pentru o vara multicolora!

Farmec, pentru o vara multicolora!

11
Jun,2013

0

Acum cateva saptamani, Farmec si-a lansat o noua colectie venita sa suplimenteze culorile deja cunoscute ale ojelor de unghii folosite de orice clujeanca sau romanca din tara dar si de peste hotare. Aceasta noua colectie ( pe care eu personal o asteptam de mult timp big grin ) se potriveste si tinerelor dar si doamnelor care vor sa fie mai indraznete si sa-si coloreze viata acum ca vine vara ( sper! ).

photo 2 (2)

Noua paleta merge de minune la orice tinuta si pot sa zic ca tine parca putin mai mult decat ojele clasice pe care deja le cunoastem.

Cele 7 nuante lansate pentru vara 2013 redau culorile cerului senin si a apei limpezi prin cele doua oje albastre Pool Party si Deep Dive, textura inghetatei fructate si a reflexia bauturilor cu gheata prin rosul adus de Cocktail si Exotic Dream. Ojele Spring break (verde), Flip-flop (corai) și City break (violet) sunt accesoriile perfecte pentru costumele de baie colorate din acest sezon, completând cu succes bronzul aramiu.

Incheind citatul ”furat” de pe pagina oficiala, pot sa va spun ca desi le-am primit mai demult, am asteptat sa testez toate cele 5 culori primite si sunt foarte incantata. Desi da, recunosc.. mi-ar placea sa tina si mai mult decat o fac big grin. Dar pana la urma carei femei nu i-ar placea sa aiba o manichiura pe unghiile naturale care sa tina o saptamana sau chiar mai mult?

photo 3 (2)

photo 4 (2)Dupa cum se poate vedea si in prima poza, noile oje de la Farmec pot forma accesoriile verii si eu cel putin, pot lua cu mine sub forma de pandantiv, nuanta Pool Party.

Mie-mi plac de numa Cocktail si Deep Dive. Presimt ca se vor termina soon hee hee.

Dublurile mele s-au impartit, asadar nu va ramane decat sa va procurati si voi noua colectie, preturile sunt neasteptat de mici, iar culorile..ce sa mai zic? BETON love struck

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *