In secolul XXI..

Home  >>  De prin Cluj  >>  In secolul XXI..

In secolul XXI..

25
Oct,2012

0

..oamenii sunt certați cu apa! DA! Si in plus, sunt certați și cu săpunul sad

Cred că tuturor ne-a fost dat să folosim transportul în comun la un moment dat, ca doar cum ziceau Zicu si Florica, nu la toți ne-a picat o mașină sub popou când ne-am luat permisul, și cred că toți au remarcat un odorizant mai aparte a 25-ului, 30-ului, 47, 6 sau mai rău, alea care merg la gară sau iris.

Nu pricep nici într-un fel cum se poate ca la ora 7 jumate dimineața să te urci într-un autobuz si să vezi lumea aranjată si dichisită care merge la serviciu si sa nu poți să respiri pur și simplu de DUHOAREA de transpirație, nespălare, și câteodată un iz de ceapă. Cum pot oamenii ăia să iasă așa din casă? Cum pot colegii de serviciu să stea 6-8 ore cu ei in aceiași încăpere??

Sunt conștientă și convinsă ca apa și energia electrică sunt foarte scumpe, dar dacă te tragi pe fese să faci un duș sau o baie ca tot omu’, măcar spală-te in anumite zone cu un pahar de apă. Fix un pahar. Ăla care trebuie să îl tot bei ca să ajungi la 2L pe zi. Cred că nu e inuman și aiurea să nu bei un pahar cu apă pentru că l-ai folosit in scopuri nobile. Și dacă e problemă, vă dau eu paharul ăla cu apă. Sau mai bine, vă dau chiar o sticlă!

Mai sus există o soluție! Numa bună, zic eu! 2 la preț de 2,21 lei, deci una la 1,105 lei, cu miros nemaipomenit de trandafiri. Și îs și din ăia roșii care au pasiune și romantism și multe chestii love-related. Ăia de te fac să te măriți/însori cu dragostea vieții tale. Orice! Please, try it! happy

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *