Cea mai așteptată zi!

Home  >>  Beautiful parts of life  >>  Cea mai așteptată zi!

Cea mai așteptată zi!

7
Dec,2012

0

Pfoaaaai, ziua de marți aka prima mea zi de lucru a fost mega obositoare și friguroasă și lungă și plină de acte sigh. Nu, nu, nu! Nu mă plâng deloc, e doar entuziasmul ușor diminuat datorită oboselii și a 12 ore de activitate zilnică happy . Așa-i cu copiii ăștia, mno..ce să zic.

Ideea e că abia am așteptat să vină ora 5 ca să plec la ore, ca la 6 să ajungem la Lumânărese love struck. Vă ziceam aici că am vizitat un frumos atelier de lumânări unde mi-a rămas gândul, inima și sufletul din a doua zi de ClujBrandsTour day dreaming. Zilnic mă uit pe facebook, pe site, pe twitter să văd ce mai este nou, ce minuni au mai facut Ruxandra si echipa ei. Sunt mega încântată de tot ce au acolo și de munca lor pe care nimeni nu îndrăznește să o ardă, fiecare lumânare fiind unică, pictată cu multă străduință și chibzuință maximă. Mi-am propus să colecționez lumânări după vizitele la ele batting eyelashes. Și o să vreau dubluri ca să nu imi fie așa milă să ard frumusețe de operă. Așa că am început cu o mică comandă, care azi am primit-o!hee hee

Așa deci, seara de marți (că de ea vroiam să scriu când m-a luat valul, căci chiar dacă poate mă repet, e cea mai faină firmă ever!love struck) a fost una foarte foarte frumoasă. Ruxandra ne-a asteptat la fel de entuziasmată ca și prima dată, într-o atmosferă caldă, cu o masă plină de bunătăți tradiționale făcute în casă, vin fiert, prăjiturele și alte gustări numai bune după o zi așa de lungă.

Am fost îndrumați în arta lumânăritului și ne-am făcut propriile cupcakes și lumânări la borcan cu parfum de cireșe! A fost extraordinar de frumoasă senzația pe care am avut-o când mi-am văzut cupcake-ul gata, meșterit, bombonit și sclipicit de mine. Înțeleg acum bucuria Lumânăreselor la fiecare lumânare terminată și la vederea lor cum pleacă să bucure oamenii care fie le ard, fie le admiră zilnic în casele lor.

Unii dintre cei invitați au ales să lase cupcakes-urile la o parte și să își picteze omuleți de zăpadă dupa placul inimii, mai cu rosu, mai cu verde, roz, albastru, negru etc. Nu de alta, dar au avut la dispozitie toate nuanțele, sclipiciurile și pensulele din lume pentru a lăsa imaginația să zburde în creearea omulețului perfect big grin.

Seara s-a terminat perfect, așa cum a și început, mi-a făcut o mare, mare plăcere să le revăd pe micile zâne ale lumânărilor și abia aștept să-mi decorez camera!

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *