Mini-vacanta de Paste

Home  >>  Simple things  >>  Mini-vacanta de Paste

Mini-vacanta de Paste

30
Apr,2013

0

pastiEu una nu mai pot de bucurie ca vine o mini vacanta cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Nu stiu de altii, dar la mine asta e un dar divin. Frumos la ore, frumos la birou, dar oboseala isi spune deja cuvantul si odihna deja s-a saturat de pancarte de atentionare si corpul meu de dat battery low winking laughing. Pauza de scoala, pauza de birou love struck.. ce-ti mai poti dori?

aaaaa, cadouri big grin. Ca doar is Pasti tongue. In multe zone din tara se obisnuieste de Paste lumea sa imbrace haine noi, mai ales copii. In zona noastra ( Ardeal ) nu stiu daca se tine acest obicei, insa eu de mica am fost obisnuita sa primesc cadou de la iepuras hee hee. Fie ca erau jucarii, haine, carti si in ultima vreme, parfumuri sau bijuterii, orice cadou era binevenit si cu cat mai multe cu atat mai bine laughing.

Voi profita de zilele libere sa-mi clatesc ochii prin oras dupa chestii dragute dar si sa termin curatenia (partea a 2-a) si sa incep actiunea “prajitureala” si vopsitul oualor.

Sper ca vremea sa tina cu noi si sa avem o duminica Pascala insorita, care sa ne gaseasca alaturi de cei dragi, inconjurati de bucurie si ganduri bune big hug.

Voi ce faceti in aceste zile libere? happy

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *