O seară încântătoare

Home  >>  De prin Cluj  >>  O seară încântătoare

O seară încântătoare

7
Dec,2012

2

După cum ziceam și săptămâna trecută, săptămâna următoare promitea a fi una drăguță dar și foarte lungăăăăă! happy

Așa a și fost.N-am mințit big grin.

Prea-mult-asteptatul concert Notes&Ties de luni seara a fost mai mult decât frumos, a fost amuzant și de-a dreptul încântător. Numai bun pentru relaxare după o zi plină de ore, gălăgie și aglomerație din pricina lui Moș Nicolae care alerga întruchipat în oameni mici și mari, tineri și în vârstă pe străzile Clujului.

Lume multă, îmbrăcată frumos, zgribulea în fața Casei Universitarilor așteptând entuziasmați să intre și să aibă parte de câteva ore de neuitat. Sau cel putin eu da hee hee. Cu rușine recunosc că a fost primul concert simfonic la care am asistat. Da, asta e ..în 20 de ani am ajuns doar la Teatrul National, Opera Maghiara, Teatrul Puck și concerte în aer liber. Ei bine, nu va mai fi așa de acum, căci am rămas foarte plăcut impresionată de ce am văzut/auzit și mai vreau sa merg!love struck

Dirijorul Vlad Agachi a făcut ca toți cei din sală să simtă spiritul sărbatorilor prin cântarea la unison a unei colinde cunoscute și prin frumosul repertoriu muzical ales pentru seara cu Note de Iarnă.

După concert am aflat și vestea că era ultima mea zi ca și șomeră , urmând ca în dimineața următoare la ora 9 să mă prezint la noul și primul meu jobsurprise. Așa căăăă, gata cu vacanțele de școală și dormitul până târziu, .. la muncă, nu la întins mâna!big grin (după cum zice dragul meu tătic)

 

oth">

2 Comments so far:

  1. zaineasca says:

    asa zice si al meu tatic. doaaamne, tatii astia cum gandesc ei la fel. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *