Pacaleala de 1 aprilie

Home  >>  Just for fun  >>  Pacaleala de 1 aprilie

Pacaleala de 1 aprilie

25
Jan,2013

0

Când eram mai mică, eram ținta tuturor miștocăriilor și farselor din familia mea waiting. Al meu neam este cel mai miștocar sau trolling neam ever. Nu există o zi, o aniversare, o seară sau o dimineață fară să fiu luată peste picior. Se moștenește din generație-n generație și se transmite prin viu grai. Exact ca obiceiurile vechi în familiile de la țarălaughing. Nu suntem departe de țăranii autentici că doar și noi avem o moșie, la țară, la doar câțiva km de Clujoh go on.

WinterÎn fiecare an, de 1 aprilie, mi-o iau de nu-i adevărat. De la glumițe mici, la chestii și mai deplasate. Depinde de chef și de imaginație. Tata, în schimb..de vreo 6 ani o ține cu aceiași dumă : vine dimineața pe la 5 jumate sau 6, când se trezește fugind și deschizând ușa ca o bombă, mă zguduie și ma ridică din pat și mă pune să fug în bucătărie să ma uit pe geam cum a nins de aproape nu se poate ieși din casă. Și of course,  eu, buimacă de somn, nici nu înțeleg ce zice și ce vrea, nici ce se întamplă, dar mă iau și fug spre geamul din bucătărie și descopăr un asfalt uscat, iarbă verde, păsărele și tot ce vrei. După care, mă enervez în timp ce toți se distrează că prinde farsa asta de când mă știu și nu mă învăț minte rolling eyes

De ce v-am povestit asta? Pentru că, m-am ambiționat să nu mai cred expresia asta și să nu ”mai pun botul” de fiecare dată când familia mea se plictisește cool. Așa că azi, mă trezeste tata : ”pfoaaaai, ce-o nins! Hai repede să vezi, hai să vezi cum se chinuie vecinu X să-și împingă mașina cu nevastă, cățel, purcel etc.”

Eu mă intorc și zic :” Ha, ha! Nu mai pun botu, stiu că e 1 aprilie și e veșnica dumă”big grin. Tata se uită mirat la mine și zice : ” raised eyebrows Tu, ți-am zis să nu mai bei atâta!”. Și se ia și pleacă și îi explică mamei cu tristețe că fiica lor a ajuns alcoolică și că e în sevraj, se crede în viitor și că am chiar halucinații. I-a promis că va lua măsuri și va închide sub cheie tot ce are procentaj de alcool etilic în compoziție.

Mno, și să mai crezi că poți scăpa vreodată de miștocari! Nu, …mai ales dacă trăiești printre ei.

 

 

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *