Shopping, handmade si custom-made

Home  >>  Micile bucurii ale vietii  >>  Shopping, handmade si custom-made

Shopping, handmade si custom-made

12
Feb,2013

2

Dupa cum bine stiti (sau daca nu, aflati acumbig grin), imi place sa primesc chestii, nu si sa merg sa le cumpar. Din cauza programului aglomerat si a lipsei de chef ( aka lene tongue) aman orice am de cumparat sau prefer sa le ratez pana in ultimul moment, cand e absolut necesar sau lucrul respectiv devinde insispensabil.

Pentru altii ma duc, am rabdare, m-as duce si as sta in fata cabinelor de proba, in Altex, Domo, Carrefour, Nobila Casa sau orice alt magazin hee hee.

Eu? ..altadata. Ba n-am chef, ba n-am bani destui la mine, ba se inchide in 3 minute magazinul, ba nu imi e bun sau nu imi place cum imi sta. Asa ca eu prefer sa fac shopping online de chestii dragute, accesorii, electronice si altele.

Tot de pe internet mi-am achizitionat anul trecut o paleta Fraulein de 120 de culori si totodata un set de vreo 10 aplicatoare pentru fard de pleoape, care insa m-au dezamagit enorm. De atunci pandesc produse bune, mai profi sa zicem, ca doar am farduri frumoase si nu am cu ce sa le pun. Mama deja si-a ascuns bine aplicatoarele ei ca.. au inceput sa ii dispara treptat hee hee.

Asa ca..ta-daaaaa big grin: achizitia nr.1 de sapt trecuta.

Elf Cosmetics

Plimbandu-ma pana la posta sa-mi scot coletul, trec pe langa Sora si imi pica ochii in magazinul Ikea pe o manusa de teatru de papusi in forma de bufnita big grin .. of course ca fiind o bufnita nu m-am rabdat sa nu mi-o  iau hee hee love struck.

Owl from Ikea

Cu un zambet pana la urechi si cu plasa plina ( vorba-vine tongue), ajung acasa si incep sa arunc un ochi pe facebook, pe instagram, twitter etc.

In news feed observ ca da cineva share la o poza cu niste bijuterii handmade de catre domnul Nadudvary, pe care probabil majoritatea clujenilor in stiu sau il recunosc. Vara el isi expune creatiile in Pta Muzeului, langa Casa lui Matei Corvin.. este domnul acela care seamana ( dupa parerea mea) cu Salvador Dali big grin.

Arunc un ochi printre creatiile lui si imi sare in ochi un medalion din argint, albastru, incastrat in argint cu forma de copacul vietii. Din pacate acela nu mai era disponibil, dar a promis ca imi va cauta si mie piatra respectiva si imi va face custom-made un medalion frumos, special pentru mine. A durat putin, dar asteptarea a meritat absolut tot. Mai jos, dovada batting eyelashes

Medalion

Si ca entuziasmul sa fie complet, intru pe un site cu accesorii si obicecte handmade sa mai caut una-alta pentru sora-mea, chestii cu bufnite si alte lucruri dragute.Pfooaaaaii, mi-a picat fata cand am vazut oferta unei domnisoare foarte simpatice pentru posetele acelea superbe facute din reviste plastifiate surprise

N-am ezitat si am plasat o comanda, care a venit mai repede decat ma asteptam si pentru care am primit telefon cu detaliile produsului, cu posibilitate de trimitere de poza, dimensiuni sau chiar schimbare/returnare a produsului. Am ramas foarte placut impresionata, mai ales ca se pare ca e vorba si de o cititoare a blogului meu. Gentuta a sosit, sunt foarte foarte incantata de ea si recomand cu incredere sa va comandati si voi. Detaliile le dau in privat cui doreste si va las in schimb o poza cu gentuta tongue

Geanta HandmadeAm mai primit in weekend un inel tare frumos, revin cu poze  asap big grin.

 

Update: Poza cu inelul asa cum am promis batting eyelashes

Inel

 

oth">

2 Comments so far:

  1. Online găsești lucruri mult mai frumoase, și unicat. Măcar știi sigur că nu te vei trezi la o petrecere cu aceleași accesorii.
    Eu am descoperit 3 site-uri de pe care comand cu încredere lucruri frumoase pe care nu le găsesc în magazine.

  2. Ma bucur ca iti place gentutahappy si multumesc de cuvintele frumoase din postarea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *