Tu câți bunici ai?

Home  >>  De prin Cluj  >>  Tu câți bunici ai?

Tu câți bunici ai?

21
Nov,2012

0

..așa sună întrebarea pe care noi, nepoții, o adresăm tuturor celor din jurul nostru. De ce? happy

E simplu! Vine Crăciunul, poate perioada cea mai așteptată din tot anul, perioada aceea de basm în care magia prinde viață și fiecare, cu mic și cu mare așteapta venirea Moșului big hug . Mie, personal, nimic nu mi se pare mai emotionant decât să îi vezi pe cei dragi cum se bucură și deschid entuziasmați cadourile pregătite din suflet, cu mare grijă de mine. Să mă trezesc dimineața și să simt miros de brad, să văd luminițele acelea colorate și să mă bucur de o felie de cozonac, privind pe geam day dreaming cum ninge alături de familie love struck. Bucuria de a dărui este resimțită mai mult decât oricând și poate, serile de 24 si 25 decembrie sunt cele care readuc zâmbetul pe fețele tuturor, sunt momentele în care ne bucurăm de prezența celor dragi și uităm de greutățile întampinate peste an.

Ei bine, nu toți au norocul să aibă așa un Crăciun frumos, nu toți au norocul să aibă o familie alături și mulți sunt uitați de cei din jur, de oamenii cărora le-au dat viață, de cei pe care i-au servit sau ajutat când au avut nevoie sigh . Ei sunt bunicii fară nepoțisad.  Sunt acei oameni care au ajuns la vâsta părului alb, a bastonului și a ridurilor care pot povesti o istorie de viață grea, nedreaptă și înconjurată de singurătate.

Poți să le aduci un zâmbet pe chip! Poți să le dovedești că, chiar dacă sunt singuri în seara de Crăciun, fiecare dintre ei are cel puțin un nepot sau o nepoată care se gândește la ei și de la care poate citi un gând bun si frumos înscris pe o felicitare primită cu mult drag. kiss

Magic people, în frunte cu Cristian Gog au început acum 3 ani proiectul de voluntariat Nepoți de Crăciun, în care sunt vizitați vârstnicii din centrele de zi din oraș și sunt ajutați să simtă și ei bucuria sărbătorilor de iarnă, în ciuda singurătății și a situației materiale dificile. Vrei să fii și tu…Nepot de Crăciun? batting eyelashes

Cum? Simplu! Vino in Polus Center în data de 16 decembrie si caută nepoțeii din mall care te vor îndruma spre ajutarea unui bunic din centrele de zi din Cluj. Anul acesta vom avea 400 de bunici, vom aduce 400 de zâmbete, așa că alătură-te nouă și hai să le arătăm bunicuților si bunicuțelor că nu au unul, ci zeci sau sute de nepoți!

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *