Un Liliac la sticla

Home  >>  De prin Cluj  >>  Un Liliac la sticla

Un Liliac la sticla

29
Sep,2012

0

A treia zi, si ultima din #clujbrandstour a inceput poate prea devreme, dar pentru mine a fost una incredibila. Am mers pana in Comuna Batos din Jud.Mures, la cramele Liliac, pentru a vedea prelucrarea productiei din toamna aceasta si pentru a participa la o degustare de vinuri. A fost prima mea degustare si sunt mai mult decat incantata de experienta avuta. Totul se datoreaza prezentei executive managerului de la AMB Wine, Ioana Micu care ne-a invatat ( cel putin pe mine), cum sa tin un pahar de vin in mana corect, cum se degusta si se apreciaza un vin bun.

Dupa o calatorie de 2 ore si ceva, plimbarea prin vie pana in varful dealului a fost mai mult decat binevenita, privelistea si mirosul de struguri au ajutat ca sa nu para atat de mult 2km in urcare big grin Am vazut cum se pastreaza strugurii pentru obtinerea Nectarului de Transilvania prin procedeul Schilvain, care este cel mai bun nectar baut de mine pana acum.

Degustarea vinurilor mi s-a parut fabuloasa, primind toate explicatiile despre cum a fost facut, cum trebuie degustat si ce simturi intra in tot acest proces.Am luat si masa pe plaiurile Liliacului,imediat dupa degustare, pentru ca sa nu apuce vinul sa se joace cu mintile noastre dupa 5-6 degustari.

Eu cred ca timpul a trecut prea repede in cele 3 zile de tur, dar am profitat de fiecare moment si nu am ratat nimic. Sunt foarte incantata si le multumesc din nou celor 2 organizatori, familia Tvdece, pentru managementul impecabil si organizarea de care au dat dovada, in ciuda oboselii si a lipsei crunte de somn. Cu ocazia evenimentului, mi-am lansat si eu blogul,bineinteles cu ajutorul iubitului meu care inca ma invata cum sa am grija de bilibistrok,  am legat noi prietenii si ma bucur sa pot spune ca fac si eu parte din comunitatea de bloggeri din Cluj si din Romania.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor.

 

 

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *