Unele lucruri nu au nevoie de reclama

Home  >>  De prin Cluj  >>  Unele lucruri nu au nevoie de reclama

Unele lucruri nu au nevoie de reclama

1
Apr,2013

1

De cand ma stiu, pauzele publicitare si cutia postala mi-au fost pline de diferite doamne, domnisoare, domni, purcei, cateii si mai nou melci si mumii (vezi aici) care vor sa te atraga spre cumpararea unui produs sau accesarea unui serviciu.. si chiar daca-mi place de numa reclama din link hee hee si ma distrez de fiecare data cand o vad, unele produse, daca nu majoritatea.. sunt doar “de reclama”, cum s-ar zice rolling eyes.

Din aceasta categorie NU face parte Farmec. Chiar daca in ultima vreme au aparut si spoturi publicitare, mi se pare ca acest brand nu are nevoie de reclama. Prin produsele sale si-o face singur. Sunt foarte bune, de calitate si la un pret mai bun decat calitatea si eficacitatea lor. Exemplu, ca tot romanu`, cu mic, cu mare, are in casa ceva din marca Farmec. De la o oja, la crema, sapun, solutie de curatat aragazul..la deodorant si mai nou chiar si parfum batting eyelashes!

Este un exemplu ca si romanii pot. Chiar daca de obicei ne auzim mai multe rele decat bune cand cineva din afara isi exprima parerea despre ceea ce pot/fac romanii, avem si marci de succes, care sunt tot mai prospere si care sunt 100% pentru clientii lor. Dovada cea mai simpla e ca nu trebuie sa-ti dai un sfert din salar pentru niste produse absolut necesare igienei personale, dar nici pentru a-ti exprima feminitatea sau pentru a-ti mentine casa curata.

photoPersonal, sunt mai mult decat incantata de ceea ce ofera Farmec, pe langa faptul ca ma mandresc ca aceste produse sunt facute la nici doua blocuri de mine. Pachetelul primit cu ocazia sarbatorilor de Paste a fost mai mult decat binevenit, iar rezultatele peste masura asteptarilor: parfum placut, curatenie luna, produse foarte bune si nu in ultimul rand, ambalajele biodegradabile si reciclabile nu contribuie la poluarea si asa colosala la care ne expunem toti.

 

Bravo, Farmec! Recomand aceste produse, si chiar daca nu le-am incercat pe toate, ci doar pe majoritatea, jos palaria pentru tot ce inseamna ele.

oth">

One Comment so far:

  1. mihaela says:

    un brand autohton care merita promovat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *