Viata bate..desenele animate!

Home  >>  De prin Cluj  >>  Viata bate..desenele animate!

Viata bate..desenele animate!

28
Jan,2013

5

Cred ca va amintiti cu totii macar un episod dintr-un desen animat in care unul din personaje este taiat “felii” de catre inamicul sau/este intepat cu un ac mare care iese pe partea cealalta/ se lupta cu sabiile si rezultatul e lama sabiei care intra prin fata si iese prin spate etc.

Mno, fain-frumos, azi a fost zi de analize de sange pentru mine. Pentru unii deja suna scarry, eu nu mai am ce sa zic ca deja facusem ochii cat cepele cand am vazut coada din laboratorul de analize dimineata cu putin inainte de ora 9. Tin sa precizez ca e vorba de un laborator privat si nicidecum de cele de stat unde ai bilete de trimtere decontate de CAS si astepti sa fi luat in ordinea programarii. Of course ca peste tot unde te duci/te uiti vezi oameni in varsta (ca sa nu zic batrani rolling eyes), indiferent de ora, zi din saptamana, sarbatoare sau orice altceva.

Am asteptat mai bine de 45 de minute pentru recoltare. Intru in sala de recoltare eu si doamna din spatele meu. Mirata ca se recolteaza de o singura persoana si intram doua, am intrebat care e ordinea si de ce se procedeaza asa. Mi s-a raspuns sec ca “n-am vreme domnisoara sa bag tot pe rand ca-i iarna si programul meu e de 6 ore si oamenii se dezbraca in 3 ceasuri”. No, n-am mai zis nimic, m-am pus frumos pe scaun, imi pune garoul si incepe sa povesteasca cu colega ei de la receptie de nu-stiu-ce prajitura care o facut-o in weekend. Imi arata acul si zice: “uitati-va ca-i sigilat, sa nu aud discutii dupa aia”. Zambesc mirata si dau din cap ca e ok, si atunci intra domnisoara de la receptie in sala si continua discutia de prajitura face2face. Imi zice sa nu ma uit, eu intorc capul ca sa evit discutii si receptionista se apropie. Uitandu-se la ea, asistenta care incepea recoltarea, imi baga acul in vena, fara sa se uite unde, cand si cum il introduce in vena. Durere ca cea resimtita azi, jur ca nu am mai simtit in viata mea. Intorc capul si ce sa vezi: mi-a iesit acul din vena, mai sus de unde era introdus. Apucase sa curga sange in eprubeta, asistenta se precipita si imi zice :”no, se mai intampla de-astea daca aveti venele subtiri”.

 

photo (5)Cum sa se intample sa bagi acul in vena si sa il scoti mai sus?!?!?! In viata mea nu am auzit de asa ceva si nu am vazut mai multa lipsa de profesionalism din partea unei asistente. Ce sa mai zic ca la scoaterea acului din vena nu avea niciun tampon de vata cu spirt sau orice altceva cu dezinfectant, ci mi-a trantit direct un plasture si mi-a zis sa tin apasat ca sa nu ma trezesc cu un hematom. Nici nu a lipit bine plasturele ca deja mi-a zis sa ies din sala si a invitat-o pe doamna urmatoare sa ia loc pe scaun.

Am ramas perplexa la toata situatia. Poza e facuta la 20 de min dupa recoltare. Mno,..sa mai zici ceva de pregatirea medicala si miserupismul din Romania.

oth">

5 Comments so far:

 1. Și la privat suntem tratați ca la stat, cu indiferență!

 2. Kinga says:

  Naspa! Trebuia sa faci scandal! Eu asa am facut, cand l-au chinuit pe Norbi! Sa vezi dupa aceea ce ma lingeau…..

 3. maria says:

  OMG…straight face, mai ceva ca in desene…

 4. maria says:

  Ar trebui sa te apuci de jurnalism…
  Cu testare pe propria piele a medicinei din romania

 5. Ioana says:

  Maria, n-as termina jurnalismul daca as testa toate ramurile, trust me laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *