Vrei sa fim nepoti pentru 1000 de bunici?

Home  >>  Beautiful parts of life  >>  Vrei sa fim nepoti pentru 1000 de bunici?

Vrei sa fim nepoti pentru 1000 de bunici?

25
Nov,2013

0

Nepoti de craciun 2013… este o intrebare simpla. Poate nu multi dintre noi au norocul ca pot pune mana pe telefon, forma un numar, iar la celalalt capat al firului sa fie o voce care ne umple de emotie si ne deseneaza un zambet pe chip. Vocea bunicului sau a bunicii, acea voce calda plina de bucurie si entuziasm care ne impinge inapoi spre copilarie, spre vacante de vara sau de iarna, de povestile bunicului la gura sobei inainte de culcare si de placintele bunicii “cladite” turnulet si acoperite cu un stergar curat.

Eu sunt o norocoasa. Pot spune ca din cei patru bunici, imi lipseste doar unul. Si mi-a fost si imi este in continuare greu fara el. Greu sa vad ca nu mai suna telefonul si nu ii mai aud vocea. Cateodata mai visez acest lucru, dar ma trezesc rapid cu o usoara dezamagire. Asa cum spuneam, mai am 3. Si incerc sa ma bucur de prezenta lor ori de cate ori pot sau am drum in zona in care stau ei. Si daca e vorba de 10 minute.

Ma gandesc cu entuziasm ca vine Craciunul, vremea de taiat porcul si momentele acelea cand vom sta cu totii la aceiasi masa, vom rade si ne vom bucura de cadouri si de prezenta tuturor celor din familie.

Din pacate insa, sunt unii bunici care nu au aceasta bucurie, nu au stralucirea aceea in ochi la vederea casei umplandu-se de nepoti. Nu au cui sa spuna povesti si pe cine sa invete ceva. Si toti stim ca bunicii ne invata multe. Indiferent daca ai un bunic sau mai multi sau chiar dimpotriva, daca viata te-a lasat fara niciunul, te asteptam la Polus Center Cluj-Napoca, pe data de 14 decembrie, sa ne ajuti sa fim nepoti pentru 1000 de bunicuti. 1000 de suflete pentru care Craciunul va veni cu siguranta si care vor “castiga” nu unul, nu doi, ci zeci sau sute de nepoti.

Daca doresti sa ajuti si tu acest proiect, da un click aici. Daca vrei sa fii si tu Nepot de Craciun, vino la Polus sau trimite un mail cu intentia ta si hai sa facem o bucurie, din suflet. Pentru bunici!

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *