Weekenduri de vara

Home  >>  Din viata oamenilor mari  >>  Weekenduri de vara

Weekenduri de vara

20
May,2013

0

Ca sa imi pot exprima mai bine bucuria venirii timpului mai calduros si sa pot sa resimt si eu atingerea soarelui, am inceput sa avem parte de niste weekenduri mai deosebite si sa dam un sens profund expresiei “ce bine ca-i vineri! love struck”. Am inceput cu prima iesire la Spa in Cluj, primita ca-cadou de ziua mea, apoi am acceptat invitatia CJA si ne-am petrecut weekendul in judetul Alba, in Pianul de Jos.. o localitate care ascunde multe pentru cei ce nu sunt familiarizati cu acest nume big grin.

Photo 1Exact spre iesirea din Pianu, sus-sus, cocotat pe deal se afla un teren de golf, unul din cele mai mari din Europa, foarte bine dotat si pentru amatori dar si pentru profesionisti. Chiar daca domnul meu nu isi mai incapea in piele de bucuria revederii green-ului, pentru mine a fost o experienta noua si frumoasa, dar care m-a lamurit ca nu mi se prea potriveste golful..pot zice ca ma incadrez si eu in categoria   “nevestelor” jucatorilor de golf care merg acolo si in timp ce domnii lor castiga cupe,  ele se relaxeaza la piscina, spa sau  de ce nu, cu un somn odihnitor in aerul acela curat hee hee.

In alta ordine de idei, am cunoscut oameni faini si am revazut alti oameni faini, ne-am deconectat si ne-am simtit ca intr-o mini vacanta in cele 2 zile petrecute la Pianu. M-am bucurat de numa’ cand am vazut ca au crose speciale pentru stangaci batting eyelashes, la mine partea dreapta fiind un fel de accesoriu, de chestie suplimentara laughing ( dotari optionale oh go on ).

Am avut parte de o sesiune de offroad pana-n varf de munte, de niste senzatii de neimaginat care a culminat cu un pranz 100% natural, bio, realizat cu multa pricepere si straduinta, ca nu ne puteam satura niciunul in a lauda si admira bucatele intinse pe masa.

Photo 2

Photo 3Photo 4

     

 

 

 

 

 

 

Un eveniment de tradiție, organizat de Consiliul Județean Alba încă din 2005, Alba Golf Challenge a marcat o premieră în 2012, când s-a desfășurat pentru prima dată în formula PRO-AM, aducând laolaltă jucători profesioniști şi amatori, înregistrați la cluburile de golf.

Premii pentru jucătorii profesioniști

 

Trofeul Alba Golf Challenge PRO – Emanuele Bolognesi, cu un punctaj de 141 lovituri

Locul II – Najati Amin, cu un punctaj de 145 lovituri

Locul III – Sarkozi Richard și Limonta Alberto, la egalitate cu punctaje de 147 lovituri

Locul IV – Tamas Lugosi

 

Premii pentru jucătorii amatori

 

Trofeul Alba Golf Challenge AM BRUT – Coman Laurențiu, de la clubul „Paul Tomiță”, cu un punctaj de 151 lovituri în 2 zile

 

Categoria II, locul I – Georgescu Ionuț, de la clubul „Lighthouse Golf Resort”, cu un punctaj de 94 puncte

Categoria II, locul II – Dodu Bogdan, cu un punctaj de 92 puncte

 

Categoria I, locul I – Mateiu Dorin, de la clubul „Paul Tomiță”, cu un punctaj de 79 puncte

Categoria I, locul II – Limbean Cosmin, de la clubul „Paul Tomiță”, cu un punctaj de 78 puncte

 

Categoria Lady – Mureșan Mihaela, de la clubul „Paul Tomiță”, cu un punctaj de 75 puncte

 

Multumesc Robin pentru poze big hug si organizatorilor pentru invitatie, a fost foarte, foarte frumos!

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *