Wine&Jazz, un nou concept Bricks

Home  >>  Beautiful parts of life  >>  Wine&Jazz, un nou concept Bricks

Wine&Jazz, un nou concept Bricks

8
Apr,2013

0

In cazul in care nu stiti unde e Bricks (M)eating Point (desi nu cred big grin), este pe Str.Horea nr.2, in locul barului Roland Garros, pe care cred ca il stia toata lumea. Am fost prima data acolo, vara trecuta cand am fost tentata cu poza aceasta:Espresso Mousse

Mi-a fost recomandat acest desert de catre Bogdan, iar vineri mi-a reamintit: “cat o sa respir eu pe aici, chestia asta nu pleaca din meniu!”. Si are dreptate. E bestiala, cel mai bun deser ever. Pe cuvant. Bag mana-n foc pentru el. Recomand. Daca nu va place, ma sunati si vin si-l mananc eu laughing)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surpriza, surpriza,.. dupa niste saptamani incredibil de lungi, grele, obositoare si complicate cu evenimente la job, examene la scoala, materii noi si ore putine de somn, primesc un mail: o invitatie la Bricks la o seara de Wine&Jazz, care a picat nemaipomenit de bine, la intrarea in weekend, cu lume faina, intr-un local superb.

Numai gandul ca sunt atatea sortimente de vinuri si ca bineinteles, un vin bun merge cu o muzica pe masura, iti trezeste entuziasmul si pofta de viata. Ajunsi acolo, Cristina, P.R.-ul localului, impreuna cu Bogdan, ne primesc intr-o atmosfera parca rupta dintr-un film vechi, unde marii domni se adunau in jurul unei mese, fumand trabuc, savurand o bautura rece si ascultand o domnisoara cu o voce care-ti face pielea de gaina la primele acorduri.

wine&jazz lounge

Meniul de vinuri este unul, chiar pentru toate gusturile as putea sa spun. Din 125 de tipuri de vin, cred ca oricine isi gaseste unul preferat big grin. Iar cum un vin bun acompaniat de muzica live cere uneori si o mica gustare, cei de la Bricks s-au gandit sa propuna un meniu care sa se potriveasca oricarui sortiment de vin din meniu (si eu cred ca le-a iesit happy ). Meniul e gandit si pentru vegetarieni si pentru amatorii de carne. Ceea ce mi se pare spectaculos la acest restaurant si imi place din cale afara este faptul ca meniul nu este unul obisnuit. Ma enerveaza sa merg la restaurant si toata varietatea sa fie exact ca si cea de acasa. Cred ca atunci cand mergi sa mananci in oras, trebuie sa mananci ceva deosebit, ce nu iti prepari acasa, cum ar fi: bruschete cu strut, placinta tibetana, specialitati asiatice, precum si deserturi de-ti lingi degetele.

Preparatul preferat de vineri a fost placinta tibetana, pe care o regasiti atat in meniul special Wine&Jazz cat si in cel normal si pe care o recomand cu mare drag. O poza cu placinta tibetana ( asa ca sa va fac pofta hee hee ) aveti mai jos:

placinta

 

Serile de Wine&Jazz sunt o adevarata placere, asa ca va sugerez sa mergeti macar o data sa vedeti cum e. Noi sigur vom mai merge, si nu numai la Wine&Jazz. El pentru sushi si eu pentru desert love struck. Astept un feedback, cu poze si impresii atat culinare cat si referitoare la local si servire tongue.

 

Poze preluate de aici.

oth">

Leave a Reply