You can definitely buy me with macarons!

Home  >>  De prin Cluj  >>  You can definitely buy me with macarons!

You can definitely buy me with macarons!

24
Apr,2013

0

#amzis!

Nu stiu daca toata lumea stie ce sunt macarons, daca le-a gustat, vazut sau admirat. Ei bine, eu una da. Si sunt bune, aromate, micute si cochete. Pot sa zic ca m-am indragostit. Domnul meu imi tot povestea ca exista in Cluj cineva care face niste macarons deosebite si ca ar merita sa incerc sa imi comand, pentru ca lista de ingrediente si combinatii este una mai speciala decat : capsuni, zmeura, lamaie, portocala si fistic.

Zis si facut: mi-am facut curaj si am comandat de pe site-ul Andei o cutie de macarons, cu cate unul din fiecare combinatie pe care o face. Am asteptat cu inima la gura momentul in care voi intra in posesia lor. Surpriza mea a fost ca, chiar in a doua zi dupa comanda de pe site sa ma intalnesc cu ea pentru a mi le da.

Mi-au crescut ochii cat cepele cand le-am vazut: IMG_3818atat de colorate, dragute si apetisante. Fiind zi de post, zile pe care mama le tine cu sfintenie, (of course ca, cand le-a vazut, mi-a zambit cu gura pana la urechi si m-a intrebat daca poate sa guste si ea big grin), am decis sa facem o “degustare de macarons” a doua zi. Nu sunt adepta sedintelor foto, dar am cazut de acord cu totii ca merita asa ceva. Zis si facut:

Macarons1

Macarons2Macarons3Macarons4Macarons5Macarons6Macarons7Macarons8Macarons9Macarons10Macarons11

 

 

 

 

 

 

 

Ordinea este aleatorie dar oricum sper ca v-am facut pofta hee hee

Vorbeam cu Anda si i-am promis un feedback. Asadar, toate, dar absolut toate, sunt bune, aromate si tasty. Acum depinde de fiecare cat tolereaza anumite arome si cat de multa placere ii fac combinatiile mai “exotice” care le au unele dintre ele. Nu pot sa zic ca mi-a displacut unul in particular, dar cel mai ciudatel este cel portocaliu cu sofran happy. Not really my type, in schimb, cele cu trandafiri, cu jeleu de gref roz sau cel cu piersici albe sunt absolut bestiale love struck.

Cel albastru are un gust proeminent si putin ciudatel, nu am reusit sa descopar ce gust e, dar poate ma ajuta Anda sa aflu cam care imi plac exact batting eyelashes

Pentru toti cei care nu stiu ce sunt macarons, recomand sa incerce variana de la Cofetaria Dana, pentru a “testa terenul”si pentru a vedea daca li se potriveste acest gen de desert. Apoi, sunt 100% convinsa ca veti deveni clienti fideli ai Andei, pentru ca sunt incomparabili cu cei de la cofetarie. Mult mai proaspeti, mai aromati, colorati si deosebiti. Ce sa mai zic, you can buy me with macarons!..Anda’s winking

Foarte draguta Anda, prompta si simpatica. Pana una-alta, va las sa mai salivati putin cu niste poze hee hee :

Macarons.

Macarons_

Macarons__

oth">

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *